Băsescu: E clară intenţia de a face ceva cu referendumul - să se introducă pachete cu voturi

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri seară, la Digi 24, că "este clară intenţia de a face ceva cu referendumul", precizând că spune acest lucru "cu teamă" şi dând ca exemplu a ceea ce s-ar putea face introducerea unor "pachete cu voturi".

849 afișări
Imaginea articolului Băsescu: E clară intenţia de a face ceva cu referendumul - să se introducă pachete cu voturi

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a arătat că prelungirea programului la referendum până la ora 23.00 nu este corectă, el menţionând că în mediul rural toată lumea este în pat la ora 22.00.

"E clară intenţia de a face ceva cu referendumul ăsta. Şi spun lucrul ăsta cu teamă", a declarat Băsescu la Digi 24.

Întrebat ce înseamnă "ceva", preşedintele suspendat a răspuns: "Să se introducă pachete de voturi ş.a.m.d.".

"Am îngrijorări. Plec şi de realitatea că eu n-am niciun reprezentant în secţiile de votare. PDL s-a oferit să mă reprezinte. Deci, va fi un om din partea mea şi şase din partea celor care m-au suspendat. (...) Mi se pare necinstit", a mai spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici