Băsescu invită partidele la consultări pe tema preţurilor la alimente şi combustibil

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări pe tema creşterii preţurilor la alimente şi combustibil, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse politice.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu invită partidele la consultări pe tema preţurilor la alimente şi combustibil

Băsescu invită partidele la consultări pe tema preţurilor la alimente şi combustibil (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a adresat câte o scrisoare liderilor partidelor parlamentare prin care aceştia sunt invitaţi la Cotroceni, la consultări, tema fiind creşterea preţurilor la alimente şi combustibil.

Scrisoarea a fost trimisă şi liderului grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Preşedintele le propune liderilor partidelor ca întâlnirea să aibă loc la Palatul Cotroceni, pe 1 iulie, la ora 12.00, urmând a fi discutate "două subiecte majore pentru România".

Este vorba despre o "informare asupra concluziilor ultimului Consiliu European cu privire la creşterea preţurilor la alimente şi combustibili" şi despre "exprimarea punctelor de vedere ale partidelor politice parlamentare cu privire la soluţiile care pot atenua impactul majorării preţurilor asupra categoriilor sociale defavorizate".

Şeful statului menţionează că invită preşedinţii de partide, împreună cu doi membri din fiecare formaţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici