Băsescu le cere românilor să îi scrie pe e-mail despre desemnarea premierului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că românii îi pot scrie pe adresa sa de e-mail, pe care a ţinut să o comunice din nou public, traianbasescu@presidency.ro, despre profilul premierului pe care şi-l doresc în urma alegerilor parlamentare de duminică.

637 afișări
Imaginea articolului Băsescu le cere românilor să îi scrie pe e-mail despre desemnarea premierului

Băsescu le cere românilor să îi scrie pe e-mail despre desemnarea premierului

Şeful statului a prezentat în declaraţia de presă de la Palatul Cotroceni mai multe trăsături ale profilul premierului pe care şi l-ar dori el pentru România şi a arătat că aşteaptă pe această temă şi ecouri din mediul politic, dar şi de la populaţie.

"Aş trece la profilul primului-ministru şi nu fac niciun secret. Nu întâmplător spun acest lucru înainte de ziua alegerilor, pentru că între timp cu certitudine o să am şi ecourile atât din mediul politic, cât şi de la populaţie, căreia îi transmit din noua adresa mea de mail: traianbasescu@presidency.ro", a afirmat Băsescu.

El a ţinut să precizeze că adresa sa de e-mail are terminaţia în engleză pentru că domeniile de Internet în limba română "preşedinte" sau "preşedintele" nu mai erau disponibile.

"În engleză, din păcate, deci presidency.ro. Este în engleză pentru că domeniul «preşedinte» sau «preşedintele» era ocupat în 2005 când mi-am făcut adresa mail", a explicat Băsescu.

Preşedintele Băsescu a prezentat vineri profilul de premier pe care ar vrea să îl desemneze, menţionând că pentru acesta valorile europene trebuie să fie un mod de viaţă, să nu aibă umbre sau lucruri ascunse în CV, "să rupă puţin filmul" şi ar fi bine să fi avut experienţă în administraţia centrală.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici