Băsescu: Mă întâlnesc oriunde cu PSD şi PNL, nu şi la Grivco, Fundaţia Patriciu sau sauna lui Vîntu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că s-ar întâlni oriunde cu PSD şi cu PNL pentru a discuta probleme importante pentru ţară, dar nu şi la Grivco, la Fundaţia Dinu Patriciu sau la "sauna lui Vîntu".

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mă întâlnesc oriunde cu PSD şi PNL, nu şi la Grivco, Fundaţia Patriciu sau sauna lui Vîntu

Băsescu: Mă întâlnesc oriunde cu PSD şi PNL, nu şi la Grivco, Fundaţia Patriciu sau sauna lui Vîntu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful statului a menţionat că regretă faptul că PNL nu a venit la consultările de luni.

Băsescu a mai spus că ar dori să se întâlnească "oriunde" cu PSD şi cu PNL pentru a discuta, ca preşedinte, probleme importante pentru ţară sau priorităţi legislative.

El a adăugat că nu poate fi vorba însă despre Grivco, de Fundaţia Dinu Patriciu sau de "sauna lui Vîntu".

Băsescu a catalogat discuţiile de luni cu partidele drept "constructive".

El a spus că a primit de la PSD semnale privind finanţările acordate unor comunităţi, menţionând că tinde să le dea dreptate social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici