Băsescu: Nu l-aş vota pe Geoană pentru că este slab şi pentru că este nesincer - VIDEO

Traian Băsescu a declarat, joi, la confruntarea cu Mircea Geoană, că nu l-ar vota pe acesta pentru funcţia de preşedinte pentru că liderul PSD este un om slab, care se sprijină pe Iliescu, Vanghelie şi Hrebenciuc, şi pentru că este nesincer, dând ca exemplu poziţia în privinţa cotei unice.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu l-aş vota pe Geoană pentru că este slab şi pentru că este nesincer - VIDEO

Băsescu: Nu l-aş vota pe Geoană pentru că este slab şi pentru că este nesincer (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Băsescu a menţionat că Geoană este slab şi are nevoie pentru a se menţine în fruntea partidului său de oameni ca Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc. Băsescu i-a reproşat lui Geoană că nu l-a adus la dezbatere pe Vanghelie pentru că i-ar fi ruşine de acesta.

"Văd că pe doamna Udrea aţi împins-o mai în spate", a replicat Geoană, la care Băsescu a răspuns: "Doamna Udrea este un politician care îşi asumă ce este".

"Un om care nu este pe picioarele lui nu poate fi partenerul românilor, nu opoate lupta împotriva rechinilor din economia românească", a spus Băsescu.

El a adăugat, de asemenea, că Geoană nu este sincer, dând ca exemplu faptul că liderul PSD s-a pronunţat, în rumă cu câteva luni, împotriva cotei unice, iar în prezent a semnat un document cu Crin Antonescu care prevede menţionerea acestui sistem de impozitare.

Băsescu a spus că Geoană nu-şi respectă principiile şi este precum un cameleon "care se adaptează după cum bate vântul".

Vezi aici video

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici