Băsescu, pe Facebook: Nu cred că Bica, Georgescu şi Udrea au făcut abuz în serviciu şi au luat mită

Fostul preşedintele Traian Băsescu spune că nu crede faptul că Alina Bica, Horia Georgescu şi Elena Udrea au făcut abuz în serviciu şi au luat mită, că ginerele Radu Pricop şi-a învăţat clientul să şantajeze, că a şantajat-o pe Gabriela Firea şi că sechestrul pe terenul de la Nana a fost pus legal.

1684 afișări
Imaginea articolului Băsescu, pe Facebook: Nu cred că Bica, Georgescu şi Udrea au făcut abuz în serviciu şi au luat mită

Băsescu, pe Facebook: Nu cred că Bica, Georgescu şi Udrea au făcut abuz în serviciu şi au luat mită (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

”Şase lucruri pe care eu nu le cred”, a scris Traian Băsescu, marţi, pe pagina de Facebook.

Băsescu arată că nu crede fapul că ”Alina Bica a făcut abuz în serviciu, că a primit mită pentru restituiri sau de la un proaspăt condamnat la 11 ani de închisoare sau pentru a ridica parţial sechestrul de pe acţiunile unui om de afaceri”, că ”Horia Georgescu a făcut abuz în serviciu, că a primit mită şi că trebuie arestat sau că ”Elena Udrea a făcut abuz în serviciu, că a primit din Gala Bute o geantă cu 900 000 euro în cabinetul de ministru sau oriunde în altă parte”.

”Voi o vedeţi furând din banii lui Bute sau făcând acte de corupţie în folos personal pe seama lui Bute?) Sau că a fost în vacanţe plătite de subordonaţi, drept pentru care trebuie arestată?, se întreabă retoric Traian Băsescu.

Un alt lucru pe care fostul preşedinte spune că nu îl crede este ”că Radu Pricop, ginerele său, a redactat o plîngere către DIICOT în 2013 în favoarea unui client, după care l-a învăţat pe client cum să-l şantajeze pe cel reclamat”.

Băsescu mai spune că nu crede nici ”că el a şantajat-o pe Firea” şi adaugă: Măcar eu ştiu sigur că nu asta am facut”.

În finalul postării, Băsescu spune că nu crede nici că ” s-a pus legal sechestru pe terenul cumpărat conform legii de Ioana Băsescu (fiica mea) în comuna Nana” .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici