Băsescu: Scamatorul de Teleorman trâmbiţează "succesele" guvernării PSD-ALDE

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, l-a numit, vineri, pe Liviu Dragnea ”Scamatorul de Teleorman”, afirmând că liderul PSD a făcut turul televiziunilor pentru a trâmbiţa "succesele" guvernării PSD-ALDE şi că este "greu de imaginat un politician cu atâta tupeu în a-şi propaga minciuna".

1614 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Scamatorul de Teleorman trâmbiţează "succesele" guvernării PSD-ALDE

Băsescu: Scamatorul de Teleorman trâmbiţează "succesele" guvernării PSD-ALDE

“Scamatorul de Teleorman! Scamatorul Dragnea a făcut zilele acestea turul televiziunilor pentru a-şi trambiţa “succesele” guvernarii PSD-ALDE din anul 2017. Greu de imaginat un politician cu atâta tupeu în a-şi propaga minciuna”, a scris preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a enumerate “efectele guvernării PSD-ALDE la sfârşit de 2017, faţă de 2016”, precizând: deficitul de cont curent mai mare cu peste 30%, inflaţia care a crescut de la zero la peste 3%; datoria publică, mai mare cu 1,5 miliarde euro; preţul la combustibili, cu 20% mai mare; la energie electrică, mai mare cu 15% şi la gaze naturale pentru populaţie, cu 15% mai mare.

Liderul PMP a afirmat că preturile la alimente, “pur si simplu au explodat”, costul creditelor în monedă naţională “a crescut enorm (vezi ROBOR)”, iar leul s-a depreciat “dramatic (peste 3%) faţă de moneda euro”.

Băsescu a spus că aceste “realizări” ale Scamatorului Dragnea înfăţişează înşelatoria programului de guvernare al PSD.

“Este adevărat că au crescut pensiile, salariul minim şi ajutoarele sociale, a crescut PIB-ul etc. Dar dacă privim care au fost efectele guvernării PSD-ALDE din anul 2017, întelegem că romanii au fost păcăliţi, că nu trăiesc mai bine şi că de fapt, programul PSD-ALDE este o mare ÎNSELĂTORIE”, a spus Băsescu.

Liderul PMP a afirmat că anul viitor nu vor mai fi mulţi români care se vor mai lăsa plăcăliţi de Scamatorul de Teleorman.

“Oare mai sunt mulţi români care se vor lăsa păcaliţi şi în 2018 de Scamatorul de Teleorman? Eu cred că nu, pentru că 2018 va fi un an în care indicatorii macroeconomici ai ţării vor continua să se deprecieze accelerat, iar trucurile fiscal-bugetare ce au fost posibile în 2017 nu vor mai putea fi repetate şi în 2018”, a conchis Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici