Băsescu: Sper nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PDL pentru euroalegeri, că, spre "nesatisfacţia unora", va "umbla" foarte mult prin ţară în lunile care vor urma, până în ianuarie 2010, pentru a verifica stadiul investiţiilor care se fac cu alocări de la bugetul de stat.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară

Băsescu: Sper nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară (Imagine: Mediafax Foto)

"Spre nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară în perioada următoare. Nu pentru că aş fi în campanie electorală, pentru că îmi place să umblu printre oameni, tot mandatul am fost, dar vreau să văd cum se investesc cei circa 9 miliarde de euro pentru investiţii direct din buget", a spus Băsescu, în aplauzele sălii.

"Voi fi pe şantiere, aşa cum voi fi şi în locurile unde vă sărbătoriţi oraşele, şi în mai, iunie, şi în iulie, august, septembrie, octombrie, decembrie şi în ianuarie", a adăugat Băsescu.

Referindu-se la alegerile pentru Parlamentul European, Băsescu a spus că se va adresa celor din PDL în mod deosebit, pentru că este partidul cu cea mai mare responsabilitate, iar guvernul are responsabilitatea organizării acestor alegeri.

"Alegerile pentru PE par din păcate a fi neglijate de toate partidele, ele aflându-se deja în campania din noiembrie", a spus Băsescu, precizând că ar fi "extrordinar de important" ca partidele să facă din campania pentru PE o campanie de explicare a "ceea ce înseamnă Parlamentul European, drepturile şi obligaţiile noastre ca stat membru".

Citeşte şi:

Băsescu a participat la lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici