Băsescu: Vizita la Bruxelles, foarte importantă pentru poziţia României în "arhitectura europeană"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la sediul de campanie, că vizita pe care o va face, joi, la Bruxelles, este foarte importantă pentru rolul şi poziţia pe care România le va avea în "viitoarea arhitectură europeană".

71 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Vizita la Bruxelles, foarte importantă pentru poziţia României în "arhitectura europeană"

Băsescu: Vizita la Bruxelles, foarte importantă pentru poziţia României în "arhitectura europeană" (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Pentru că tot suntem aici, vreau să ştiţi, deşi e o treabă de preşedinte, că ziua de mâine (n.r. - joi) este extrem de importantă pentru cum va fi reprezentată România în noua arhitectură de putere la nivel european", a declarat preşedintele, miercuri seară, a sediul său de campanie.

El a adăugat că România are şi "aspiraţii extrem de înalte faţă de modul în care "ne autodefinim în mass-media în interiorul Uniunii Europene".

"Obiectivul nostru este ca, în final, să obţinem o recunoaştere prin poziţia pe care România o va deţine în noua Comisie Europeană, a importanţei pe care România o are în interiorul Uniunii Europene ca fiind a şaptea ţară ca mărime", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici