VIDEO  Bătaie între doi deputaţi din Senegal: el a plesnit-o, ea i-a aruncat un scaun, apoi s-a pornit haosul

O ceartă violentă a izbucnit în Parlamentul din Senegal, după ce un parlamentar din opoziţie a pălmuit o colegă, moment surprins de camerele TV.

522 afișări
Imaginea articolului Bătaie între doi deputaţi din Senegal: el a plesnit-o, ea i-a aruncat un scaun, apoi s-a pornit haosul

Balamuc între doi deputaţi din Sengal: el a plesnit-o, ea i-a aruncat un scaun, apoi s-a pornit haosul

În timpul unei prezentări a Bugetului, deputatul Massata Samb s-a apropiat ameninţător şi a pălmuit-o pe Amy Ndiaye Gniby, din guvernul de coaliţie Benno Bokk Yakaar, declanşând o încăierare generală.

Gniby a ripostat prin aruncarea unui scaun către Samb, în ​​timp ce un alt parlamentar a căzut la pământ, încercând să o oprească. Sesiunea parlamentară a fost suspendată, în timp ce politicienii au făcut schimb de lovituri, acuzaţii şi insulte.

Tensiunile au crescut între politicienii de guvernământ şi cei de opoziţie după alegerile generale din iulie, în care partidul aflat la putere şi-a pierdut marea majoritate, afectat de zvonurile că preşedintele Macky Sall ar putea candida pentru al treilea mandat în 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici