Becali, la Parlament: Acum am venit să vizitez puţin, să văd viitorul meu loc de muncă

Eurodeputatul George Becali a fost prezent în Parlament miercuri, la şedinţa consacrată vizitei preşedintelui PE, el precizând că a venit "să viziteze puţin" viitorul său loc de muncă.

1278 afișări
Imaginea articolului Becali, la Parlament: Acum am venit să vizitez puţin, să văd viitorul meu loc de muncă

George Becali (Imagine: Alexandru Mihaescu/ Mediafax Foto)

"Acum am venit aşa să vizitez puţin, ca să văd viitorul meu loc. E mult mai plăcut aici decât acolo (la Parlamentul European n.r.). În primul rând e în ţara mea, în al doilea rând numai un stâlp din ăsta costă cât un etaj din ăla", le-a spus ziariştilor George Becali.

George Becali a fost întrebat dacă nu e prea multă marmură în clădirea Parlamentului României.

"Nu e foarte multă. Mie îmi place foarte mult, mie îmi place luxul. Acolo scaunele sunt de plastic de 10 euro, mesele de plastic de 3 euro, nu-mi place", a precizat George Becali.

El a explicat şi faptul că în Parlamentul European era mai mult absent şi a promis că nu o să chiulească dacă va fi ales deputat în Parlamentul României.

"Şi atunci mult mai util sunt aici pentru că am să vin, acolo mai mult eram absent. Şi chiar o să vin, chiar n-o să chiulesc", a explicat George Becali.

El a mai spus că la întâlnirea de dinainte de şedinţa Parlamentului României, pentru discursul lui Martin Schulz, s-a discutat despre instituţiile europene şi despre colaborarea dintre parlamente.

"Da, e o temă de încredere în Uniunea Europeană, în instituţiile europene, în Parlamentul European şi de colaborare între parlamentele naţionale şi Parlamentul Europei", a mai spus Becali.

El s-a arătat optimist atât în privinţa Uniunii Europene, cât şi în privinţa aderării la Schengen.

Întrebat când crede că va intra România în spaţiul Schegen, el a răspuns că "probabil în 2013 sigur".

Înainte de a face aceste precizări, George Becali i-a invitat pe ziarişti să nu se grăbească, arătând că va fi timp "de acum încolo, peste două luni", de discuţii.

"O să avem timp de acum încolo, peste două luni o să avem timp, patru ani, nu?", a spus George Becali ziariştilor care se grăbeau să-l întrebe de ce a venit în Parlamentul României şi ce crede el despre viitorul Europei.

George Becali candidează din partea USL la alegerile parlamentare, într-un colegiu din Sectorul 6, pentru Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici