USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti - LISTELE FINALE

Liderii PSD şi PNL din Bucureşti, Ecaterina Andronescu şi Eugen Nicolăescu, au depus, luni, la BEM, dosarele celor 40 de candidaţi din partea USL la alegerile parlamentare din decembrie, care vor intra în cursa electorală în colegiile din Capitală.

1089 afișări
Imaginea articolului USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti - LISTELE FINALE

USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti - LISTELE FINALE

Printre candidaţii USL se numără fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, într-un colegiu senatorial din Sectorul 1, fostul premier Victor Ciorbea într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 2, dar şi europarlamentarul George Becali, care va intra în cursa pentru un mandat de deputat în Sectorul 6.

De asemenea, în Bucureşti vor mai candida ministrul Externe Titus Corlăţean, şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, pentru câte un nou mandat de senator.

LISTA 1

LISTA 2

LISTA 3

LISTA 4

LISTA 5

Totodată, între candidaţii USL se mai află şi ministrul Apărării, Corneliu Dorbiţoiu, aspirant al unui mandat de senator în Sectorul 6.

Dosarele candidaţilor USL urmează să fie analizate de personalul Biroului Electoral Municipal, urmând să ca membrii BEM să decisă validarea candidaturilor.

Eugen Nicolăescu a precizat că BEM va decide, marţi, asupra validării candidaturilor.

"Într-o ţară normală când ai candidaturi foarte bune, când ai toate documentele în regulă, când prevederile legale sunt respectate, nimeni nu-şi permite să se joace cu legea. Într-o ţară anormală, sau într-o ţară în care unii se comportă anormal, asemenea lucruri, contestaţii stupide, se pot întâmpla. Dar am încredere că dosarele noastre sunt absolut în regulă, că nu este absolut nicio problemă", a spus Nicolăescu.

La rândul său, preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, a precizat că la Sectorul 6 secretarul de stat Liviu Voinea "a preferat să se ocupe în mod special de strategia Ministerului de Finanţe şi ca urmare şi-a declinat participarea la această competiţie şi a intrat în locul domniei sale domnul Sturzu (Mihai, n.r.)– la fel de tânăr şi la fel de bine intenţionat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici