Berceanu către parlamentarii PDL: Specializaţi-vă, nu încercaţi să vă daţi cu părerea pe orice

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, le-a spus, sâmbătă, parlamentarilor PDL să îşi creeze carierele politice prin specializare pe domenii, nu să încerce să pară atotcunoscători şi să-şi dea cu părerea pe orice întrebare pusă de televiziuni.

36 afișări
Imaginea articolului Berceanu către parlamentarii PDL: Specializaţi-vă, nu încercaţi să vă daţi cu părerea pe orice

Berceanu către parlamentarii PDL: Specializaţi-vă, nu încercaţi să vă daţi cu părerea pe orice

"Nu aş vrea ca parlamentarii să creadă că sunt un fel de verigă mai puţin importantă sau mai puţin luată în seamă. Din Parlament se pot face lucruri extraordinare şi pentru partid, şi pentru cariera proprie – şi sunt suficiente exemple în acest sens. Vă rog să vă gândiţi la ele şi să vă croiţi o astfel de carieră încă de la început, de acum", le-a spus Radu Berceanu parlamentarilor PDL.

Liderul democrat-liberal le-a cerut acestora să se specializeze pe domenii concrete. "Nu încercaţi să fiţi atoateştiutori şi atotcunoscători în toate şi să să vă daţi cu părerea la orice fel chestiune se pune în faţa dumneavoastră, eventual cu un microfon", a completat Berceanu.

El i-a avertizat pe parlamentariii PDL că sunt "dependenţi" de cetăţenii care i-au ales, de primarii, viceprimarii, consilierii locali şi judeţeni din colegiul unde au candidat.

"Dacă acum, la începutul celor patru ani, vă faceţi o relaţie de comunicare directă cu ei, în primul rând de explicare, de comunicare, nu atât de realizări măreţe, atunci vă puteţi reînnoi mandatul să să îi priviţi pe alegători în ochi fără ruşine", i-a sfătuit liderul PDL pe aleşii partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici