Berceanu, despre Sorina Plăcintă: A pierdut trenul, trebuia să plece când a fost cu bocetele. Toţi ăştia sunt trădători

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, despre demisia din partid a Sorinei Plăcintă, că aceasta a pierdut "trenul" şi că trebuia să plece "când a fost cu plânsetele şi cu bocetele", arătând că toţi cei care au părăsit partidul sunt nişte "trădători".

499 afișări
Imaginea articolului Berceanu, despre Sorina Plăcintă: A pierdut trenul, trebuia să plece când a fost cu bocetele. Toţi ăştia sunt trădători

Radu Berceanu (Imagine: Răzvan Chiriţă / MediafaxFoto)

"Cred că a pierdut trenul, trebuia să plece atunci când a fost cu plânsetele şi bocetele, că probabil obţinuse mai mult. Aşa cum am spus, pentru mine toţi ăştia sunt nişte trădători şi pentru trădători nu am alte comentarii decât că sunt trădători", a declarat Radu Berceanu.

Senatorul PDL a mai comentat: "Atunci când pleacă tot felul de vicepreşedinţi care au avut tot ce au vrut în partid, a fost ministru, ba prim-vicepreşedinte şi la un moment dat, când e o situaţie mai grea, în loc să stai acolo, să pui umărul, să spui ce ai făcut, pleci la ceilalţi cu gândul că acolo o să fie mai bine, că eşti la putere, astea sunt chestii vremelnice şi care nu sunt pentru politicieni care înseamnă a avea un crez, un ţel pe care îl urmezi 20 - 30 de ani".

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici