Berceanu: Nu pleacă câinele din măcelărie

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat că „nu pleacă câinele din măcelărie”, referindu-se la propunerea liberalului Crin Antonescu, ca PNL să se retragă de la guvernare, calificată şi de către Emil Boc drept o manifestare a „degringoladei” din rândul PNL.

1 afișare
Imaginea articolului Berceanu: Nu pleacă câinele din măcelărie

Berceanu: Nu pleacă câinele din măcelărie

„Nu pleacă câinele de la măcelărie”, a arătat Radu Berceanu despre propunerea lui Crin Antonescu.

„La câte declaraţii contradictorii există în PNL, mi-e greu să le comentez pe fiecare. E o formă de libertate de exprimare din PNL şi a degringoladei care există acolo”, a spus, la rândul său, şi liderul PDL, Emil Boc.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu apreciază că PNL ar trebui să ia în calcul şi ieşirea de la guvernare dat fiind că "jumătate din Executiv este la DNA" şi că partidul nu-şi poate pune miniştri în funcţie, apreciind însă că poate fi discutată şi varianta unei remanieri mai ample.

"Aş analiza în cadrul conducerii partidului această variantă. Noi nu mai putem guverna. Jumătate din Executiv este la DNA, nu putem să ne punem miniştrii în funcţie. Îi punem în braţe lui Băsescu guvernarea, să se spele cu ea. Să formeze el Cabinetul, să vină cine vrea la putere", a declarat Antonescu, potrivit cotidianului "România liberă".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici