Biden face apel la ZOOMERI să meargă la vot: "Aceste alegeri vor decide viitorul Americii în următorii 10 ani!"

Cu câteva zile înainte de alegerile intermediare, preşedintele american Joe Biden i-a îndemnat joi pe tinerii alegători din New Mexico şi California să meargă la vot pentru a proteja democraţia.

497 afișări
Imaginea articolului Biden face apel la ZOOMERI să meargă la vot: "Aceste alegeri vor decide viitorul Americii în următorii 10 ani!"

Joe Biden cu Michelle Lujan Grisham, guvernatorul New Mexico, Twitter

Turneul lui Biden în vestul Statelor Unite a început în Albuquerque, unde a vorbit despre anularea datoriilor studenţeşti de miliarde de dolari şi a criticat profiturile record ale companiilor petroliere.

Preşedintele a afirmat că democraţii se confruntă cu preţurile ridicate la benzină şi creşterea inflaţiei. 

„Democraţia este pe vot”, a spus Biden. „Adevărul este că... aceste alegeri vor determina direcţia ţării pentru cel puţin 10 ani sau mai mult”.

Sondajele de opinie arată că republicanii ar putea recâştiga controlul asupra Camerei Reprezentanţilor şi, probabil, asupra Senatului.

Anterior, în New Mexico, Biden a spus că politicile sale privind datoriile studenţeşti şi programul gratuit de şcolarizare al guvernatorului New Mexico Michelle Lujan Grisham, au fost concepute pentru a ajuta tinerii americani să dobândească abilităţi  ca să poată concura într-o economie modernă.

„Generaţia voastră nu va fi ignorată, nu veţi fi ocoliţi, nu veţi fi reduşi la tăcere”, le-a transmis Biden studenţilor din generaţia Z de la Central New Mexico Community College.

Biden a mai spus că oamenii nu ar trebui să fie închişi pentru posesie de marijuana şi a promis o altă încercare de a interzice armele de asalt, transmite Reuters

Sondajele arată că Lujan Grisham este mai populară decât rivalul ei, republicanul Mark Ronchetti, un fost meteorolog de televiziune.

Democrata Lujan Grisham a promis menţinerea accesului la avort în timp ce Ronchetti vrea să interzică procedura la 15 săptămâni de la conceperea fătului. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici