Blaga a votat, primind două buletine pentru Primăria Sectorului 1, din care a returnat unul

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a votat, duminică dimineaţă, la Liceul "I.L. Caragiale" din Bucureşti, primind două buletine de vot pentru Primăria Sectorului 1, din care a returnat unul reprezentanţilor secţiei de votare.

114 afișări
Imaginea articolului Blaga a votat, primind două buletine pentru Primăria Sectorului 1, din care a returnat unul

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Blaga a sosit la secţia de votare în jurul orei 7.30, împreună cu soţia sa.

După ce a intrat în cabina de vot, Blaga a ieşit şi a returnat unul dintre buletine personalului secţiei de votare.

Întrebat, după vot, despre acest lucru, Blaga a răspuns: "Colegul de la secţia de votare mi-a dat două, din greşeală, nu intenţionat, două buletine de vot pentru primarul Sectorului, şi am returnat unul înapoi".

Blaga a mai declarat că speră să fie aleşi "oameni gospodari atât la conducerea Sectorului 1, cât şi a Primăriei Generale".

"Avem oameni foarte serioşi, gospodari buni, care au confirmat în cei patru ani, mulţi foarte serioşi care vin acuma, deci aşteptări mari", a mai spus preşedintele Senatului.

Totodată, el şi-a exprimat speranţa ca Bucureştiul să aibă un primar general "şi mai bun".

Blaga a menţionat că după ce a participat la votul pentru alegerile locale, va avea o audioconferinţă cu democrat-liberalii din ţară.

"Foarte mulţi oameni buni stau de o parte, şi ăsta cred că este un rău de care trebuie să scape România, adică prea ne-am obişnuit să cerem, dar să nu ne implicăm", a mai comentat democrat-liberalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici