Blaga: Cred că va fi şi a patra moţiune pentru şefia PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că el crede că va fi şi a patra moţiune în PDL pentru şefia partidului.

266 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cred că va fi şi a patra moţiune pentru şefia PDL

Blaga: Cred că va fi şi a patra moţiune pentru şefia PDL (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"N-aş vrea eu să fac pe prorocul aici. Cred că va fi şi a patra moţiune", a declarat Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Blaga a mai fost întrebat dacă are informaţii clare privind a patra moţiune.

"Eu nu sunt spionul partidului acesta. Colegii vorbesc, este posibil să avem încă o moţiune", a adăugat Blaga.

Până acum, Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei şi-au anunţat candidaturile pentru şefia PDL.

Potrivit Statutului PDL, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PDL trebuie să prezinte o moţiune care să aibă cel puţin 35 de semnături şi sprijinul a zece organizaţii ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici