Blaga: Noi mergem la discuţiile cu PNL cu propunerea de premier PDL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat marţi, la sediul central al partidului, că democrat-liberalii vor merge miercuri la întâlnirea cu PNL cu propunerea de premier de la PDL, aceasta fiind o condiţie care nu se negociază.

21 afișări
Imaginea articolului Blaga: Noi mergem la discuţiile cu PNL cu propunerea de premier PDL

Blaga: Noi mergem la discuţiile cu PNL cu propunerea de premier PDL (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Noi plecăm mâine la 12.00 la discuţii cu liberalii cu premier PDL. Aceasta este decizia noastră. Este o decizie luată de forul de conducere al partidului şi nu se poate negocia", a declarat Blaga.

Vasile Blaga a mai spus că din punctul său de vedere viitoarea formulă guvernamentală trebuie să aibă aceeaşi structură ca cea asumată de Liviu Negoiţă, adică cu maxim 14-15 ministere.

"Este un punct de vedere personal şi eu cred că, dein moment ce tot discutăm de anumite eforturi pe care trebuie să le facem cu toţii, cred că un guvern ca cel propus ca şi structură de Liviu Negoiţă ar fi foarte bun", a precizat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici