Blaga: PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine o guvernare născută din manipulare, minciună

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, în plenul reunit al Parlamentului, că PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine "o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie"

251 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine o guvernare născută din manipulare, minciună

Vasile Blaga (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu văd niciun motiv pentru a susţine Guvernul Ponta II", a adăugat Blaga.

El a mai arătat că PDL şi-a exprimat îndoiala în legătură cu competenţa şi integritatea unor membri ai Guvernului, iar "temerile PDL s-au adeverit cu vârf şi îndesat".

"Ne şochează că astăzi acest prim-ministru vine cu mai mulţi oameni cu probleme de integritate şi ne cere din nou votul de încredere", a adăugat senatorul PDL.

El a afirmat că prioritatea zero a guvernării USL a devenit nerespectarea legii şi că a reuşit o mare performanţă, aceea de a sta 7 luni la guvernare fără să guverneze "nicio clipă".

"Vă asigur că PDL vă va reaminti la tot pasul de promisiunile făcute oamenilor şi vom prelua aceste promisiuni şi le vom depune ca mandamente la bugetul de stat", a mai spus Blaga.

Preşedintele PDL a mai arătat că democrat-liberalii vor rămâne în opoziţie şi vor face o opoziţie constructivă, vor susţine calea europeană, euroatlantică, aderarea în spaţiul Schengen.

"Când în sfârşit Guvernul se va ocupa de guvernare, PDL va participa la discuţiile vizând revizuirea Constituţiei, reorganizarea administrativ-teritorială, stabilirea Codului electoral", a mai spus Blaga. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici