Blaga: PDL va susţine în plen cât mai multe amendamente din cele peste 9.000 depuse la buget

PDL va susţine în plen cât mai multe amendamente din cele peste 9.000 depuse la buget, a declarat luni liderul PDL, Vasile Blaga, arătând că în acest fel partidul demonstrează modul în care USL s-a comportat în opoziţie.

124 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL va susţine în plen cât mai multe amendamente din cele peste 9.000 depuse la buget

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"O să susţinem cât mai mult dintre cele 9.000 de amendamente, forţa votului este de partea lor (a celor de la USL - n.r.) au 70%, dar o să avem mai multe categorii de amendamente, noi le-am depus în aşa număr mare pentru a se vedea modul în care s-au comportat ei în opoziţie. Pur şi simplu au minţit în perioada de opoziţie şi în campania electorală", a precizat Vasile Blaga.

El a arătat că bugetul este "expresia cea mai clară că actuala putere a înşelat electoratul", şi că acesta este "sută la sută socialist chiar comunist".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici