Boc abia aşteaptă să câştige procesul cu Tăriceanu

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că abia aşteaptă să câştige procesul deschis de fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu pentru acuzaţiile privind cazul Sterling şi că va dona banii câştigaţi unei unităţi de asistenţă socială.

22 afișări
Imaginea articolului Boc abia aşteaptă să câştige procesul cu Tăriceanu

Boc va dona banii câştigaţi din procesul cu Tăriceanu

Boc a arătat că este curios să afle cum va explica Tăriceanu transformarea contractului de explorare într-unul de exploatare în cazul Sterling.

"Abia aştept să câştig acest proces, abia aştept să vadă încă o dată românii cum a fost posibil ca un contract de explorare şi partajare a producţiei să fie transformat într-un contract de concesiune şi acord petrolier fără licitaţie. Sunt curios să văd cum va explica Tăriceanu în faţa românilor şi a justiţiei transformarea unui asemenea contract fără licitaţie în acord petrolier şi de concesiune, iar banii pe care îi voi câştiga după aceea îi voi dona unor unităţi de asistenţă socială', a spus Boc, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că i-a acţionat în judecată pe premierul Emil Boc şi pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmaţiile lansate în cazul Sterling, cerând daune în valoare de 100.000 de lei fiecăruia.

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat că demersul fostului premier de a-i cere daune de 100.000 lei reprezintă "o acţiune de intimitare şi de atac".

"Cred că domnul Tăriceanu se menţine într-o acţiune de intimidare şi de atac, încercând sã atragă atenţia opiniei publice. Cred că ar trebui să se concentreze în a aduce argumente asupra modului prin care a decis să priveze statul român de dreptul de a deţine 45% din rezervele de petrol si gaze din cele două perimetre", a precizat, pentru MEDIAFAX, Iulian Iancu, preşedinte al comisiei de idustrii a Camerei Deputaţilor.

În opinia deputatului PSD, demersul fostului premier Călin Popescu Tãriceanu se înscrie în "campania electorală pe care liderul liberal o face în propriul partid".

Citeşte şi

Tăriceanu i-a dat în judecată pe Emil Boc şi Iulian Iancu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici