Boc: Am votat pentru ca municipiul Cluj-Napoca să devină cel mai plăcut loc din România

Preşedintele PDL, Emil Boc, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a declarat, la ieşirea de la urne, unde a fost însoţit de soţie şi de mai mulţi lideri democrat-liberali, că a votat pentru ca municipiul să devină "cel mai plăcut loc din România".

136 afișări
Imaginea articolului Boc: Am votat pentru ca municipiul Cluj-Napoca să devină cel mai plăcut loc din România

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Emil Boc a votat la Secţia numărul 43 din Cluj-Napoca, însoţit de soţia lui, Oana Boc, şi de liderii PDL Daniel Buda, Florin Stamatian şi Alin Tişe.

"Am votat cu cei care au făcut multe lucruri bune pentru Cluj şi care vor fi să fie în stare să facă în continuare lucruri bune pentru clujeni. Am votat ca municipiul să devină cel mai plăcut loc din România în care să trăieşti, să studiezi şi să te distrezi şi ştiu cine poate face acest lucru. Sper să fie o sărbătoare a democraţiei locale ziua de azi", a spus preşedintele PDL.

Acesta a adăugat că a asistat la "cea mai negativă şi agresivă campanie locală din ultimii 20 de ani".

"Nu am văzut în ultimii 20 de ani să se pună panouri electorale păzite de firme de bodyguarzi, acest lucru spune multe despre felul în care oamenii politici înţeleg să îşi facă campanie electorală", a declarat Emil Boc.

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 607.458 de persoane cu drept de vot, din care 274.080 sunt din municipiul Cluj-Napoca.

În judeţ sunt 611 secţii de votare, din care 159 în municipiul Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici