Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorul

Fostul premier Emil Boc a declarat, duminică, la Cluj, că nu el este soluţia pentru candidatura la prezidenţiale, dar poate fi parte a soluţiei care să identifice un câştigător al alegerilor din toamnă.

544 afișări
Imaginea articolului Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorul

Emil Boc (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Întrebat, duminică, de corespondentul MEDIAFAX dacă ar putea candida la prezidenţiale, Emil Boc a spus că nu el este soluţia.

"Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei", a spus Boc.

Acesta a precizat că intrarea sa în Fundaţia Mişcarea Populară "nu este împotriva PDL".

"Dimpotrivă, în calitatea de membru PDL şi al fundaţiei sper să pot contribui şi mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câştige alegerile prezidenţiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an", a spus Boc.

Emil Boc a participat, duminică, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care a luat parte şi preşedintele Traian Băsescu.

În cadrul dezbaterii, primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, a anunţat că s-a înscris în fundaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici