Video Boc: Discuţiile continuă, nu se opresc niciodată negocierile în politică

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că discuţiile cu PNL continuă, pentru că niciodată nu se opresc negocierile în politică, precizând că declaraţiile politicienilor reprezintă o faţetă a lucrurilor iar voturile românilor adevărata realitate.

21 afișări

"Declaraţiile politicienilor reprezintă o faţetă a lucrurilor, voturile românilor reprezintă adevărata realitate şi ei decid soarta preşedintelui şi soarta acestei ţări pe următorii cinci ani", a spus liderul PDL.

Boc a menţionat că românii au dat un vot majoritar pentru centru-dreapta.

"Cred că politicienii trebuie să aibă înţelepciunea să recepteze ce au votat românii şi să procedeze în consecinţă. Cel mai bun test îl reprezintă votul din 6 decembrie", a arătat el.

Întrebat dacă PDL va discuta cu PNL-ul, Boc a răspuns: "Discuţiile continuă, niciodată nu se opresc negocierile în politică".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că este exclusă orice alianţă între el şi Traian Băsescu, subliniind că nu îl va susţine pe acesta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, întrucât un nou mandat de şef al statului pentru acesta este "cel mai rău lucru pentru valorile democraţiei".

Antonescu a spus că o eventuală susţinere a candidatului PSD Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale nu va fi rezultatul unor trocuri pentru posturi, ci va avea în vedere convenirea asupra unui proiect de formare a unui guvern pe criterii de competenţă.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că social-democraţii cred în realizarea unei majoriăţi social-liberale, formată deja în jurul lui Klaus Iohannis, care poate funcţiona după 6 decembrie, cu actualul primar al Sibiului în funcţia de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici