Boc: Esenţa politicii guvernării PNL-PSD este "guvernăm ca să prădăm"

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, la Satu Mare, că "esenţa politicii guvernării PNL-PSD" este "guvernăm ca să prădăm banul public".

13 afișări
Imaginea articolului Boc: Esenţa politicii guvernării PNL-PSD este "guvernăm ca să prădăm"

Boc: Esenţa politicii guvernării PNL-PSD este "guvernăm ca să prădăm" (Imagine: Mediafax Foto)

"Ultima afacere a acestui Guvern PNL-PSD este înfiinţarea Companiei Energetice Naţionale, o afacere de 800 de milioane de euro. Vă amintesc cum tuna şi fulgera Geoană că va băga moţiune de cenzură dacă va fi înfiinţată această companie. A doua zi a tăcut mâlc pentru că şi-au împărţit fotoliile bănoase din conducere şi vor să o mulgă împreună", a afirmat Emil Boc în faţa celor aproximativ opt sute de membri şi simpatizanţi PDL prezenţi la lansarea candidaţilor partidului din judeţul Satu Mare pentru Parlament.

"Guvernăm ca să prădăm banul public, aceasta este esenţa politicii guvernării PNL-PSD, esenţa politicii de guvernare a lui Tăriceanu şi Geoană", a afirmat Boc.

Emil Boc a participat, marţi, la lansarea candidaţilor PDL Satu Mare pentru Parlament, alături de deputatul de Bistriţa Ioan Oltean şi europarlamentarul Petru Filip, ambii vicepreşedinţi ai partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici