Boc nu vrea un guvern cu PSD, iar PNL poate fi un aliat, dar fără Tăriceanu

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că, dacă democrat-liberalii nu vor avea majoritate, mai au soluţiile guvernului minoritar, a cooptării UDMR şi a unei alianţe cu un PNL fără Călin Popescu Tăriceanu, varianta unei coaliţii cu PSD fiind exclusă.

14 afișări
Imaginea articolului Boc nu vrea un guvern cu PSD, iar PNL poate fi un aliat, dar fără Tăriceanu

Boc nu vrea un guvern cu PSD, iar PNL poate fi un aliat, dar fără Tăriceanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Soluţia noastră este să obţinem un procent care să ne permită să guvernăm singuri România. Dacă această soluţie nu va fi posibilă, sunt mai multe alternative: guvern minoritar, cooptarea UDMR şi a celorlalte minorităţi şi, în ultimă instanţă, PNL poate fi un aliat atâta vreme cât nu discutăm cu Călin Popescu Tăriceanu şi gaşca care s-a făcut vinovată de excluderea PDL de la guvernare şi de trădarea electoratului Alianţei D.A.", a anunţat Emil Boc.

El a mai spus că nu ia în calcul PSD pentru o eventuală guvernare.

"Ne-am orienta spre un partid apropiat cât de cât doctrinar şi ideologic de noi", a arătat liderul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici