Boc: Uşa colaborării între PDL şi UDMR rămâne deschisă

Preşedintele PDL Emil Boc a anunţat, duminică seară, că a avut o discuţie telefonică cu liderul UDMR Marko Bela, căruia i-a transmis că "uşa colaborării PDL cu UDMR rămâne deschisă" şi că oferta democrat-liberală ca Uniunea să fie reprezentată în eşalonul doi al Executivului rămâne valabilă.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Uşa colaborării între PDL şi UDMR rămâne deschisă

Boc: Uşa colaborării între PDL şi UDMR rămâne deschisă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte Marko Bela. Uşile colaborării noastre rămân deschise, sperăm să găsim formule prin care fiecare să ne respectăm mandatul şi cuvântul", a anunţat Emil Boc, la finalul şedinţei Colegiului Director.

El a precizat că propunerea PDL rămâne în continuare ca UDMR să poată primi la eşalonul, la nivelul doi, al secretarilor de stat, poziţii de reprezentare.

Boc a menţionat că, în aceste condiţii, se pot găsi cât mai multe formule ca, de asemenea, în programul de guvernare, propunerile şi doleanţele UDMR să fie agregate, astfel încât să poată fi promovate de viitorul Parlament.

Citeşte şi:

Marko: UDMR va fi în opoziţie în Parlament

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici