Bode, după acuzaţiile lui Drulă: Declaraţia unui neterminat politic, vrea să câştige puncte politice

„Este declaraţia unui neterminat politic, care fără nicio urmă de compasiune în faţă acestei tragedii se urcă pe cadavre şi vrea să câştige puncte politice”, susţine secretarul general al PNL, Lucian Bode, după ce liderul USR a spus că miniştrii de Interne de la PNL au deturnat fonduri europene.

391 afișări
Imaginea articolului Bode, după acuzaţiile lui Drulă: Declaraţia unui neterminat politic, vrea să câştige puncte politice

Bode, după acuzaţiile lui Drulă: Declaraţia unui neterminat politic, vrea să câştige puncte politice

„Comentez declaraţia unui neterminat politic, Drulă, care fără nicio urmă de compasiune în faţă acestei tragedii se urcă pe cadavre şi vrea să câştige puncte politice, acuzându-mă pe mine că am deturnat un proiect cu fonduri europene pentru a achiziţiona autospeciale şi nu drug-teste. Dacă avea puţin creier, şi cum nu are, din păcate, se documenta şi găsea public următoarele informaţii: proiectul la care face referire cu fonduri europene, de fapt sunt de fapt două proiecte - primul proiect prevede achiziţionarea a 1.400 de tablete, lucru care s-a întâmplat, achiziţionarea unui soft care să regleze cele 1.400 de tablete, achiziţionarea unui soft care să integreze informaţiile dintre aceste tablete, achiziţionarea a 300 de autospeciale, lucru care s-a întâmplat parţial, achiziţionarea a 44 de drug teste, lucru care se întâmplă acum, este în procedură. Pe celălalt proiect, Ministerul Afacerilor Interne are procedură de achiziţie 200 de drug-teste, respectiv 800 de etilometre. Toate aceste informaţii sunt publice. Am convingerea că aceste echipamente vor intra în dotarea Poliţiei Române până la sfârşitul acestui an”, a declarat Bode.

Preşedintele USR Cătălin Drulă i-a acuzat, luni, pe miniştrii PNL de la Ministerul Afacerilor Interne, că au deturnat fonduri europene, iar în loc să doteze Poliţia Română cu aparate de depistare a drogurilor au preferat să cumpere BMW-uri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici