Bode, după sedinţa Consiliului PNL: Avem nevoie de un lider puternic, obişnuit să gestioneze lupte dure

Partidul Naţional Liberal are nevoie de „un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei, care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure”, a spus în şedinţa Consiliului Naţional al PNL Lucian Bode.

524 afișări
Imaginea articolului Bode, după sedinţa Consiliului PNL: Avem nevoie de un lider puternic, obişnuit să gestioneze lupte dure

„Am ajuns într-un punct în care avem de luat decizii importante, decizii cu impact major nu doar pentru azi sau pentru mâine, ci pe termen lung, pentru anul 2024 şi mai departe, pentru soarta acestui partid şi pentru performanţa lui la guvernare. (...) Nu putem merge mai departe fără asumarea unor obiective clare de etapă, care se oferă perspectiva unei consolidări politice de care avem nevoie în aceste vremuri dificile. (...) Partidul Naţional Liberal ia măsuri corecte la guvernare, dar avem nevoie de o resetare la nivel politic pentru a putea creşte cota de încredere în rândul românilor”, afirmă Lucian Bode.

El apreciază că „cea mai mare greşeală a unui om politic cu responsabilităţi de conducere este să lase în planul doi munca de partid, să uite de baza partidului să neglijeze problemele şi propunerile venite de jos în sus”.

„Nu avem în vedere o altă soluţie temporară, ci una solidă care priveşte orizontul anului 2024, plus următorii patru-cinci ani. Dragi liberali, avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei, care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure. Partidul Naţional Liberal are nevoie de un lidership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioşi, oneşti şi riguroşi mai ales acum, când întreaga lume ne priveşte şi putem arăta ce înseamnă România în plan extern”, conchide Lucian Bode.

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur este noul preşedinte interimar al partidului, iar Lucian Bode a preluat interimar funcţia de secretar general al formaţiunii, au decis, duminică, liderii BPN. Congresul va fi convocat pe 10 aprilie şi va fi organizat la Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bode,
pnl,
politica,
bode

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici