Bodog cere revenirea PSD la guvernare: Nevoia de stânga, de social democraţie, este reală

Senatorul Florian Bodog cere revenirea social-democraţilor la guvernare. „Nevoia de stânga, de social democraţie, este reală şi este tot mai necesară în aceste vremuri tulburi”, a declarat fostul ministru al Sănătăţii.

686 afișări
Imaginea articolului Bodog cere revenirea PSD la guvernare: Nevoia de stânga, de social democraţie, este reală

Bodog cere revenirea PSD la guvernare: Nevoia de stânga, de social democraţie, este reală

Bodog crede că se impune schimbarea Guvernului Orban şi revenirea PSD la guvernare, după şapte luni de la preluarea puterii de către PNL.

„În această perioadă plină de incertitudini pe care guvernul Orban nu ne ajută să le clarificăm, stânga românească arată alternativa clară: guvernarea pentru oameni şi cu gândul la ei. Nu la altceva. Niciodată la altceva!”, afirmă social-democratul.

Fostul ministru al Sănătăţii îi acuză pe Iohannis şi Orban de iresponsabilitate şi de lipsă de empatie cu românii.

„Actualul guvern al binomului Iohannis – Orban a adus un val de deprimare printre români, un val de anxietate, un val de neîncredere în viitor. De ce? Pentru că arată zi de zi, prin tot ce fac, că nu le pasă. Este de domeniul evidenţei. Abia ajunşi/aduşi la putere, se pregăteau să provoace o criză politică în loc să guverneze – se presupune că ar fi fost pregătiţi din moment ce îşi doreau guvernarea. Nu a fost aşa. Şi au început să dea vina pe oricine altcineva cu excepţia lor. Nu şi-au asumat şi nu îşi asumă nicio responsabilitate.

Şi-a asumat, însă, o mare responsabilitate Parlamentul şi, în cadrul său, stânga românească. Oricâte greşeli ar fi făcut partidul meu – greşeli pe care le-a recunoscut şi pe care le corectează, a arătat clar şi în fiecare zi, un lucru cert: că îi pasă de oameni. Spre deosebire de actuala putere, PSD a arătat că e de partea oamenilor, în mod real, pentru că aşa cum spuneam, acest mod de a fi şi de a acţiona, dorinţa de a face bine, e parte din ADN-ul nostru”, a mai spus senatorul PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în luna mai că partidul său, dar şi aliaţii politici, vor depune o moţiune de cenzură la adresa Executivului, însă după stările de urgenţă şi alertă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici