Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat al Culturii, a primit aviz negativ în Parlament

Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Culturii în Cabinetul Cîţu, a primit miercuri aviz negativ la audierile în comisiile parlamentare reunite de specialitate, cu 10 voturi „pentru”, 10 „împotrivă” şi cinci abţineri.

243 afișări
Imaginea articolului Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat al Culturii, a primit aviz negativ în Parlament

Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat al Culturii, a primit aviz negativ în Parlament

Miercuri este a doua zi de audiere în comisiile parlamentare ale miniştrilor propuşi în Guvernul Cîţu. În prima zi, trei din şase persoane propuse au primit aviz favorabil, în forurile legislative de specialitate şi anume Nicolae Ciucă la Apărare, Adrian Oros la Agricultură şi Costel Alexe la Mediu.

În schimb, Lucian Heiuş propus la Finanţe, Cătălin Predoiu propus la Justiţie şi Ion Ştefan - Dezvoltare, au primit avize negative în comisii.

Avizele comisiilor parlamentare de specialitate nu sunt obligatorii. Data votului final în plenul reunit pentru învestirea Guvernului Cîţu urmează să fie stabilită, săptămâna viitoare, într-o nouă şedinţă a conducerii Parlamentului.

Singura schimbare în Guvernul Cîţu este la Ministerul Finanţelor. PNL l-a propus pe Lucian Heiuş, deputat PNL de Hunedoara, membru în Comisia de Buget-Finanţe şi vicelider al grupului liberalilor din Camera Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici