Bogdan Rodeanu: George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, unde punea bazele AUR

„George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România”, spune vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu.

1981 afișări
Imaginea articolului Bogdan Rodeanu: George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, unde punea bazele AUR

Bogdan Rodeanu: George Simion s-a întâlnit cu un agent GRU la Fântâna Albă, unde punea bazele AUR

„Nu pot să nu-i dau dreptate lui George Simion pe două chestii. Nu s-a întâlnit cu niciun agent FSB, pentru că era de la GRU. Şi nu s-a întâlnit la Cernăuţi, ci la Fântâna Albă, acolo unde sub steag fals unionist punea bazele AUR în România”, spune Bogdan Rodeanu.

Anterior, George Simion a afirmat că anterior deputatul Iulian Bulai l-a ameninţat.

„Am fost ameninţat de către deputatul Bulai. Vă citez şi o să vă rog să luaţi măsuri disciplinare: <o să ajungi în fundul iadului>. Textual. A fost o ameninţare. Am primit o ameninţare din parte unui deputat USR şi poate recunoaşte. Au auzit mai mulţi colegi”, a afirmat Simion.

Un fost ministru al Apărării din Republica Moldova afirma în luna martie că George Simion de legături cu Serviciul Secret rus. Acesta ar fi reprezentat şi motivul pentru care liderul AUR a fost expulzat din ţara vecină în 2015, susţine Anatol Şalaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici