Brigitte Macron şi-a sărbătorit cei 70 de ani în mare formă. Secretul tinereţii pentru prima doamnă a Franţei

Soţia preşedintelui francez face 30 de minute de sport în fiecare zi.

1518 afișări
Imaginea articolului Brigitte Macron şi-a sărbătorit cei 70 de ani în mare formă. Secretul tinereţii pentru prima doamnă a Franţei

Brigitte Macron şi-a sărbătorit cei 70 de ani în mare formă. Secretul tinereţii pentru prima doamnă a Franţei

Într-un interviu recent, Première Dame de France a împărtăşit publicului rutina sa sportivă şi a oferit câteva sfaturi despre nutriţie, care îi permit să-şi menţină tonusul şi forma.

Brigitte Macron şi-a aniversat ieri o vârstă rotundă, 70 de ani. Soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron s-a născut de fapt pe 13 aprilie 1953. Forma ei este excelentă, chiar dacă a declarat într-un interviu că nu are prea mult timp la dispoziţie, fiind ocupată cu întâlniri şi cu excursii în Franţa şi în străinătate.

Programul încărcat pentru fosta profesoară de literatură Brigitte Marie-Claude Trogneux. 

Potrivit celor afirmate, Brigitte Macron dedică 30 de minute pe zi sportului singură, fără antrenor. Iar dacă Monsieur le President, soţul ei, preferă să practice boxul, Brigitte se dedică antrenamentului cardio, care include o parte aerobă, apoi greutăţi.

Tot conform celor spuse de femeie, îşi antrenează şi funcţiile cognitive: îşi dedică timp citirii şi scrisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici