Bugetele SIE, SPP, ANI, STS, ICR, AEP, CSM, adoptate de Parlament

Parlamentul a adoptat, joi seară, bugetele principalelor instituţii din subordinea Guvernului şi a Parlamentului, nefiind susţinute şi nici votate alte amendamente decât cele însuşite deja de Comisiile de buget-finanţe.

38 afișări
Imaginea articolului Bugetele SIE, SPP, ANI, STS, ICR, AEP, CSM, adoptate de Parlament

Bugetele SIE, SPP, ANI, STS, ICR, AEP, CSM, adoptate de Parlament (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

Bugetul Agenţiei Naţionale de Integritate, fără amendamente susţinute, a fost adoptat cu 170 voturi "pentru" şi 112 "împotrivă".

Bugetul Serviciului Român de Informaţii, fără amendamente susţinute, a fost adoptat cu 171 voturi "pentru", 112 "împotrivă" şi o abţinere.

Bugetul Serviciului de Informaţii Externe, fără amendamente susţinute, a fost adoptat cu 170 de voturi "pentru", 112 "împotrivă" şi o abţinere.

Bugetul Serviciului de Pază şi Protecţie, fără amendamente susţinute, a fost adoptat cu 169 voturi "pentru" şi 112 voturi "împotrivă".

Bugetul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale a fost adoptat cu 167 voturi "pentru", 113 "împotrivă" şi o abţinere. A fost, de asemenea, adoptat un amendament, susţinut de Ministerul Finanţelor, care stabileşte o relocare de fonduri în structura cheltuielilor instituţiei.

Bugetul Academiei Române a fost adoptat, fără amendamente susţinute, cu 169 voturi "pentru", 118 "împotrivă" şi o abţinere.

Bugetul Agenţiei Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a fost adoptat, fără amendamente susţinute, cu 170 voturi "pentru" şi 119 "împotrivă".

Bugetul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor a fost adoptat, fără amendamente susţinute, cu 170 voturi "pentru", 120 "împotrivă" şi o abţinere.

Bugetul Oficiului Naţional de Prevenire şi Combaterea Spălării Banilor a fost adoptat cu 171 voturi "pentru", 120 'împotrivă" şi o abţinere.

Bugetul Oficiului Registrului National al Informaţiilor Secrete de Stat a fost adoptat cu 170 voturi "pentru", 121 "împotrivă" şi două abţineri.

Bugetul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a fost adoptat cu 172 voturi "pentru" şi 124 "împotrivă".

Au fost votate, de asemenea, bugetele Agerpress, Societăţilor publice de radio şi televiziune, Institutului Cultural Român, Consiliului Superior al Magistraturii, Autorităţii Electorale Permanente, Consiliului Economic şi Social, Academiei Române şi Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Bugetul Institutului Cultural Român a fost adoptat, cu 171 voturi "pentru", 127 "împotrivă" şi trei abţineri, fiind adoptat, de asemenea, un amendament admis şi de comisiile de buget-finanţe, care stabilea transferarea din bugetul ICR a unor sume de cheltuieli prevăzute la articolul calamităţi la capitolul "acţiuni cu caracter ştiinţific şi social-cultural".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici