Bugetul pe 2012 al SGG, adoptat de plenul Parlamentului

Bugetul pe 2012 al Secretariatului General al Guvernului a fost adoptat, marţi, de plenul reunit al Parlamentului, fiind votat un amendament admis la comisii, prin care se suplimentează numărul de posturi finanţate de SGG.

114 afișări
Imaginea articolului Bugetul pe 2012 al SGG, adoptat de plenul Parlamentului

Bugetul pe 2012 al SGG, adoptat de plenul Parlamentului (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Bugetul SGG pe 2012 este de 712.362.000 lei, cu 26% mai mic decât cel din 2011, fiind adoptat cu 166 voturi "pentru" şi 82 "împotrivă".

SGG are la dispoziţie 137.072.000 lei pentru cheltuieli de personal şi 68.165.000 lei pentru bunuri şi servicii.

Unul dintre amendamentele adoptate prin votul majoritar al coaliţiei guvernamentale prevede suplimentarea la capitolul "Alte Cheltuieli" a sumelor destinate sprijinirii organizaţiilor cetăţenilor minorităţilor naţionale, altele decât cele subvenţionate de la bugetul de stat, cu suma de 5.000.000 lei.

Alt amendament adoptat prevede suplimentarea posturilor finanţate din bugetul SGG pentru acţiuni economice şi diminuarea corespunzătoare, cu 20 de posturi, a celor pentru acţiuni externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici