C.V.Tudor: Irina Loghin nu mai candidează la Parlament

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Irina Loghin nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, din partea partidului.

31 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor: Irina Loghin nu mai candidează la Parlament

C.V.Tudor: Irina Loghin nu mai candidează la Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

C.V.Tudor a precizat că Irina Loghin nu vrea să mai candideze, aceasta fiind "suferindă", după o operaţie la coloană.

"Vine o vreme când te retragi", a mai spus liderul PRM, după ce a menţionat că Irina Loghin este de opt ani parlamentar al PRM.

C.V.Tudor a făcut aceste precizări răspunzând unor întrebări ale ziariştilor şi după ce a lăudat performanţele cântăreţei de muzică populară la alegerile din 2004.

Secretarul general al partidului, Gheorghe Funar, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că PRM o va trimite pe cântăreaţa Irina Loghin să candideze în acelaşi colegiu uninominal în care va candida şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care acesta va susţine, în continuare, votul uninominal în actuala formă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici