Camera Deputaţilor va vacanta postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miecuri, raportul Comisiei juridice în privinţa condamnării la închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi şi în următoarea şedinţă de plen va fi vacantat postul de deputat, a anunţat secretarul Camerei Niculae Mircovici.

120 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor va vacanta postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi

Camera Deputaţilor va vacanta postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"A sosit la Biroul Permanent raportul Comisiei juridice în privinţa deciziei Tribunalului Bucureşti, Secţia penală, în privinţa Monicăi Ridzi, urmează cursul firesc, la următoarea şedinţă va fi vacantat postul", a spus Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei.

Tribunalul Bucureşti a transmis Camerei Deputaţilor o decizie privind sentinţa penală definitivă prin care Monica Iacob Ridzi fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Şi deputatul UNPR Gigi Neţoiu se află în închisoare, însă mandatul său nu a fost vacantat deoarece Camera Deputaţilor nu a primit încă de la Tribunal decizia condamnării acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici