Camera începe negocierile pentru cazarea deputaţilor în 2012

Camera Deputaţilor va demara negocierile pentru cazarea deputaţilor în anul 2012 la Hotel Bucureşti şi, la cerere, la alte unităţi hoteliere, printre condiţiile impuse fiind asigurarea spaţiilor de parcare, servicii de pază şi să se facă zilnic curăţenie.

177 afișări
Imaginea articolului Camera începe negocierile pentru cazarea deputaţilor în 2012

Camera începe negocierile pentru cazarea deputaţilor în 2012 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Biroul Permanent a aprobat, luni, un memorandum intern în acest sens al secretarului general al Camerei Deputaţilor, a precizat secretarul Camerei Nicolae Mircovici. Acesta a menţionat că la negocieri vor participa chestorii, dar şi liderii grupurilor parlamentare care doresc.

Memorandumul arată că, până în data de 31 decembrie 2011, cazarea deputaţilor în Bucureşti este asigurată, pe baza unui contract, la Hotel Bucureşti Turism şi, pe bază de comenzi, la unităţile hoteliere Monte-Nelly, Baron - Royal, Marriott Bucharest Grand Hotel, Rin Hotel Management, Phoenicia Hotels şi Apartament- Prince Park Residence.

Pentru anul 2012 se propune demararea negocierilor de tarife pentru aceste unităţi hoteliere, încheierea contractului privind serviciile de cazare cu SC Bucureşti Turism şi lansarea comenzilor către celelalte unităţi unde cazarea s-a efectuat la solicitarea deputaţilor, menţinerea condiţiilor aprobate pentru actuala legislatură.

Camera Deputaţilor a stabilit cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească aceste unităţi hoteliere pentru cazarea deputaţilor. Printre aceste condiţii se află şi ca hotelul să aibă un amplasament central cât mai apropiat de sediul Palatului Parlamentului, în vederea limitării timpului necesar deplasării deputaţilor, să aibă camere single şi dublă în regim de single, să asigure integral cazarea deputaţilor în funcţie de solicitări, spaţii de parcare, pe bază de permis, pentru un autoturism.

Hotelul trebuie să asigure şi servicii de pază atât pentru camerele deputaţilor, cât şi pentru spaţiile de parcare, să îmbunătăţească permanent confortul în spaţiile de cazare puse la dispoziţia deputaţilor, acces la toate serviciile şi facilităţile din cadrul hotelului, iar unităţile de cazare să fie dotate cu televizor, frigider, aer condiţionat, acces la servicii telefonice, la internet, materiale consumabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici