Candidatul UDMR la Primăria Sfântu Gheorghe a câştigat alegerile- rezultate finale

Candidatul UDMR la Primăria Sfântu Gheorghe, deputatul Antal Arpad, a câştigat alegerile, el obţinând peste 55 la sută din totalul voturilor valabil exprimate, devansându-l cu circa 11 procente pe contracandidatul său, Csinta Samu (PCM), reiese din datele finale furnizate de BEM.

49 afișări
Imaginea articolului Candidatul UDMR la Primăria Sfântu Gheorghe a câştigat alegerile- rezultate finale

Candidatul UDMR la Primăria Sfântu Gheorghe a câştigat alegerile - rezultate finale

Potrivit rezultatelor finale, candidatul UDMR Antal Arpad a obţinut 8.735 de voturi, iar contracandidatul său Csinta Samu (PCM) 6.965 de voturi.

Candidatul UDMR Antal Arpad Andras a declarat, duminică seară, că locuitorii oraşului au apreciat campania pozitivă, bazată pe un program concret şi i-au sancţionat pe cei care au avut o campanie negativă, iar ca program au avut atacarea UDMR şi a candidatului acesteia.

"Sunt convins că locuitorii oraşului au făcut o alegere bună, deoarece împreună vom construi în următorii patru ani un oraş mai prosper, mai curat, mai frumos, un oraş de care toţi locuitorii să fie mândri", a declarat Antal.

În primul tur al alegerilor locale, candidatul UDMR, Antal Arpad, a obţinut 41,10 la sută din totalul voturilor valabil exprimate, iar Csinta Samu (PCM) 36 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici