Video Caraş Severin: Maşina în care se afla Frunzăverde a accidentat uşor o fetiţă

Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, luni, că, sâmbătă, maşina în care se afla a accidentat uşor o fetiţă în comuna Lupac, că şoferul nu consumase alcool, autoturismul circula regulamentar, iar cei doi au transportat fetiţa la spital, unde s-a constatat că are o fractură la braţ.

22 afișări

"Maşina în care mă aflam, sâmbătă, la ora 11.30, circulând regulamentar, cu viteza legală, a acroşat în comuna Lupac, din judeţul Caraş Severin, o fetiţă care traversa neregulamentar strada. Autovehiculul în care mă aflam nu aparţine Consiliului Judeţean Caraş Severin şi era condus de către un prieten. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice – ceea ce dovedeşte expertiza poliţiei", a precizat Sorin Frunzăverde.

Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al CJ Caraş Severin a arătat că fetiţa a ieşit pe stradă din spatele unei maşini parcate şi că, după ce a fost acroşată de autovehiculul în care se afla Frunzăverde, ea s-a ridicat şi a traversat strada mai departe.

"Fetiţa a fost dusă la spital de către noi, nu de către o ambulanţă. Am dus-o noi la spital şi am supravegheat-o, pentru a fi siguri că nu este nimic grav", a spus Frunzăverde.

El a completat că, după ce i s-au făcut toate investigaţiile medicale, s-a constatat că, în urma accidentului, fetiţa are o fractură la braţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici