Cărbunaru: România este o ţară sigură

România este o ţară sigură, în care cetăţenii ei ori şi alţi cetăţeni care aleg să se adăpostească aici au parte de garanţii de siguranţă, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

1649 afișări
Imaginea articolului Cărbunaru: România este o ţară sigură

Sursa - Facebook, Dan Carbunaru

Dan Cărbunaru a declarat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că România se bucură de toate garanţiile de securitate oferite de apartenenţa la NATO.

„Aliaţii noştri din cadrul NATO sunt alături de noi. Am văzut acest lucru inclusiv zilele trecute, atunci când preşedintele României, prim-ministrul au vizitat, alături de ministrul Apărării din Franţa, baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, alături de sutele de militari din Alianţa Nord-Atlantică veniţi să contribuie prin prezenţa lor la certitudinea oferită de garanţia de securitate pe care orice stat membru NATO o are. Aşadar, România este o ţară sigură, este o ţară în care cetăţenii săi ori alţi cetăţeni care aleg - cum este cazul celor ucraineni - să se adăpostească în această perioadă dificilă poate să ofere garanţii de siguranţă atât pentru oameni, cât şi pentru mediul de afaceri şi pentru tot ecosistemul economic”, afirmă purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Potrivit acestuia, Guvernul face eforturi de a creşte într-un ritm cât mai intens şi cât mai sustenabil capacitatea României de a câştiga independenţa energetică, „România numărându-se printre statele europene care are aceste resurse şi, prin mobilizarea lor, să atingem într-un timp cât mai scurt acest nivel de independenţă energetică”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici