Căsnicia PSD-PNL, gata să se rupă. Mesajul senatorului Zamfir

Dragi PNL-işti, cu fundul-n două luntri, nu mai merge, afirmă senatorul PSD Daniel Zamfir, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora lideri liberali „i-au reproşat preşedintelui Ciucă că partidul e la cheremul PSD”.

648 afișări
Imaginea articolului Căsnicia PSD-PNL, gata să se rupă. Mesajul senatorului Zamfir

Daniel Zamfir

„Dragi PNL-işti, cu fundul-n două luntri, nu mai merge. Aflăm de la şedinţa PNL că majoritatea liderilor i-au reproşat preşedintelui Ciucă că partidul e la cheremul PSD. Liderii ăştia care-i reproşează lui Ciucă, se fac că uită că tot ei erau liderii care erau în echipacastigatoare a lui superman care şi-a asumat în PNRR să facă fix reformele fiscale pe care premierul Ciolacu e obligat să şi le asume acum că să luăm banii din PNRR. Aud acum de la unii liberali că nu vor să încalce nu ştiu ce principii liberale şi că au o linie roşie. Păi, linia asta roşie de care vorbesc, nu puteau să o pună pe masă Comisiei Europene la negocierea PNRR?”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

Senatorul PSD afirmă că premierul Marcel Ciolacu „nu se joacă de-a guvernarea”.

„Ghinion! Premierul Ciolacu nu se joacă de-a guvernarea. Şi nici nu face jocuri politice. Stabilitatea ţării e mai importantă decât orice calcul politic acum. Dragi colegi liberali, hotărâţi-vă! După cele două accidente istorice din istoria partidului, Orban şi Cîţu, pe care chiar voi i-aţi rejectat, nu duceţi în desuetudine şi noţiunea de răspundere! Ori vă asumaţi acum ceea ce liderul vostru Cîţu a negociat, în numele României, cu Comisia Europeană, ori nu vă deosebiţi cu nimic de gloată de palavragii userişti şi aurişti”, încheie Zamfir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zamfir,
pnl,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici