Cătălin Cherecheş şi Octavian Bot, propuşi pentru excludere în şedinţa BPC a PNL

Primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi deputatul PNL Octavian Bot au fost propuşi pentru excludere în şedinţa BPC a PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PNL.

1128 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cherecheş şi Octavian Bot, propuşi pentru excludere în şedinţa BPC a PNL

Cătălin Cherecheş şi Octavian Bot, propuşi pentru excludere în şedinţa BPC a PNL (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto Arhiva)

Solicitările pentru excluderea celor doi sunt cuprinse în mapa pentru şedinţa conducerii PNL, urmând a fi analizate de BPC, care poate decide să înainteze Delegaţiei Permanente spre validare.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

Un subiect al reuniunii vizează eventualele propuneri de excludere din partid a unor primari. Chiar dacă în timpul campaniei electorale preşedintele PNL s-a arătat deranjat de anumite atitudini ale unor lideri din partid, promiţând inclusiv sancţiuni la prima reuniune la liberalilor după anunţarea rezultatului alegerilor, Antonescu s-a repliat vineri precizând că ar fi de acord deocamdată doar cu excluderea primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Liderul PNL a argumentat prin faptul că primarul de Baia Mare a dus o campanie împotriva candidaţilor PNL desemnaţi în municipiu.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hapotti, a declarat, luni, că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici