Cataramă: Zamfir, un socialist rătăcit în PNL. Este nevoie de clarificarea ideologică a partidului

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că Daniel Zamfir, exclus recent din PNL, era un socialist rătăcit în PNL şi mai sunt şi alţi colegi care funcţionează după acest model, motiv pentru care salută începutul de clarificare ideologică a partidului.

826 afișări
Imaginea articolului Cataramă: Zamfir, un socialist rătăcit în PNL. Este nevoie de clarificarea ideologică a partidului

Cataramă: Zamfir, un socialist rătăcit în PNL. Este nevoie de clarificarea ideologică a partidului

"Pe acest acest domn Daniel Zamfir l-am numit repetat un socialist rătăcit în PNL: Am spus şi despre Dacian Cioloş că prin măsurile luate, când a fost premier, s-a comportat ca un socialist.
În mod natural aparţin aceleiaşi grupări care nu cred în forţa partidului de a câştiga singur bătălia cu PSD. Este nevoie de o clarificare ideologică a partidului. Tot mai mulţi întreabă ce diferenţă este între liberali şi social democraţi, iar aceşti indivizi care promovează măsuri şi programe bazate pe ideologia socialistă trebuie să nu mai beneficiaze de umbrela protectoare a PNL",
a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, pentru MEDIAFAX.

Acesta spune că mai sunt şi alţi liberali care funcţionează după modelul "socialist".

"Mai sunt, din păcate, de aceea trebuie salutată ideea clarificării ideologice a partidului. Zamfir a avut această atitudine prin declaraţii, proiecte şi comportament", a mai spus Cataramă.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că BEx a decis excluderea din partid a senatorului PNL Daniel Zamfir şi demiterea conducerii filialei Sector 3 - a preşedintelui Florin Alexe şi a Biroului permanent.

„(...) Daniel Zamfir nu este depăşit în materie de atacuri la adresa PNL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred că în PNL are loc o persoană care este susţinută de PSD, iniţiază proiecte de lege alături de consilieri ai primului ministru PSD şi care este aplaudat la scenă deschisă de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune în dezbatere. (...)”, a spus Ludovic Orban.

Daniel Zamfir susşine însă că proiectele de lege pentru care este exclus din partid au fost iniţiate în urmă cu un an şi acceptate de Ludovic Orban timp de şase luni.

„Proiectele acestea de lege le-am iniţiat în urmă cu un an de zile, ele au fost semnate de 15 colegi, senatori şi deputaţi, ele şi-au urmat traseul şi în interiorul partidului şi în interiorul Parlamentului. Preşedintele partidului, Ludovic Orban, le-a acceptat, asta preţ de şase luni de zile”, a precizat Zamfir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici