Cîţu vrea să-i stimuleze pe români: „Oferim vouchere în valoare de 100 de lei fiecărui vaccinat”

Coaliţia de guvernare a hotărât demararea unor proiecte pilot privind acordarea de vouchere vaccinaţilor, dar şi organizarea unor loterii la care să fie înscrişi cei care s-au vaccinat

2489 afișări
Imaginea articolului Cîţu vrea să-i stimuleze pe români: „Oferim vouchere în valoare de 100 de lei fiecărui vaccinat”

Câţu vrea să stimuleze campania de vaccinare: „Oferim vouchere în valoare de 100 de lei fiecărui vaccinat”

"Am fost de acord să începem proiectele pilot, să vedem cum vor funcţiona ele, cu vouchere în valoare de 100 de lei şi o loterie. În iarnă au mai fost astfel de programe, am alocat sume pentru medicii de familie, ştiţi foarte bine, acolo sumele n-au fost cheltuite. Atunci, propunerea mea în coaliţie a fost să pornim cu un program mai mic.
 
Dacă sursele vor fi epuizate, vom aloca resurse mai multe. Oamenii se vaccinează şi apoi primesc un voucher în valoare de 100 lei. Loteria încă nu ştim cum va funcţiona. Vor fi alocate resurse şi vom vedea care va fi schema, vom discuta cu experţii, cei care fac loterii. Cred că ne vom inspira din sistemul deja implementat de ANAF”, a declarat Florin Cîţu.
 
Referitor la impactul bugetar pentru cele două proiecte, premierul a precizat că este de 50 milioane lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici