Caz ciudat în Piatra Olt: Un candidat nu şi-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secţiei la care şi-a exprimat opţiunea

  • Un caz ciudat ce a urmat alegerile locale a fost semnalat de un candidat din Piatra Olt, judeţul Olt.
  • Candidatul USR-PLUS la Piatra Olt, Sandu Crăciun, nu şi-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secţiei la care şi-a exprimat opţiunea.
  • El spune că a fost la vot alături de soţie şi copii, însă nici votul exprimat de aceştia nu apare procesul verbal.
3388 afișări
Imaginea articolului Caz ciudat în Piatra Olt: Un candidat nu şi-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secţiei la care şi-a exprimat opţiunea

Sursă foto: Facebook

Sandu Crăciun a postat şi o fotografie a procesului verbal în care se poate observa că în dreptul Alianţei USR-PLUS apare o linie care semnalează că nu au fost înregistrate buletine de vot valabile cu acestă opţiune.

Candidatul spune însă că personal a votat la secţia respectivă împreună cu soţia şi copii optând pentru varianta care pe procesul verbal apare cu zero voturi.

Cazul lui Sandu Crăciun, candidatul USR-PLUS la funcţiile de primar şi de consilier local în oraşul Piatra Olt s-a viralizat pe reţelele de socializare atragând indignarea internauţilor faţă de situaţie

În poza publicată apar şi 17 voturi anulate, astfel exită posibilitatea ca voturile respective să fi fost incluse în acestă categorie.

"Eu, candidat la funcţia de primar al oraşului Piatra Olt şi respectiv la funcţia de consilier local din partea Alianţei USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secţia nr. 101 din Piatra Olt. La aceeaşi secţie de votare au fost arondaţi şi soţia mea împreună cu fiul şi fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat şi ştampilat de membrii comisiei împreună cu locţiitorul şi preşedintele de secţie: Alianţa USR-PLUS: 0!!!! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????", a scris Sandu Crăciun pe Facebook alături de o fotografie a procesului verbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici