Cazanciuc: Dacă cineva crede că trecem din epoca PSD Dragnea în cea PSD Oprişan se înşeală amarnic

Robert Cazanciuc a declarat că în cazul în care cineva crede că partidul va trece din „epoca PSD Dragnea” în cea a PSD Oprişan atunci se înşeală amarnic. Senatorul social-democrat a adăugat pierderea alegerilor europarlamentare a fost „o vină colectivă” a formaţiunii.

2640 afișări
Imaginea articolului Cazanciuc: Dacă cineva crede că trecem din epoca PSD Dragnea în cea PSD Oprişan se înşeală amarnic

Cazanciuc: Dacă cineva crede că trecem din epoca PSD Dragnea în cea PSD Oprişan se înşeală amarnic

„Dacă cineva crede că trecem din epoca PSD Dragnea în epoca PSD Oprişan se înşeală amarnic. O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprişan îşi imaginează că el reprezintă schimbarea la nivelul PSD”, a afirmat Robert Cazanciuc, marţi, la Digi 24.

Senatorul PSD a mai spus că partidul a pierdut în alegerile pentru PE din cauza unor decizii luate de mai mulţi lideri ai formaţiunii.

„Partidul a pierdut alegerile pentru că aici nu au fost luate decizii de un singur om, au fost decizii urmate de mai mulţi lideri ai partidului, decise în principal de un singur om, deci în final este o vină colectivă, trebuie asumată căutată unde s-a greşit, văzut cine sunt responsabilii şi luat decizii, în sensul că la nivelul partidului pur şi simplu este nevoie de alţi oameni. Asta a transmis populaţia într-un număr extrem de mare că pur şi simplu vor să vadă alţi oameni, altă abordare”, a explicat Cazanciuc.

El a precizat că nu îşi dă seama ce procent de vină are Liviu Dragnea în pierderea alegerilor.

„Nu ştiu cât procent din vină că ar trebui să facem un procentaj cât are din vină Liviu Dragnea sau altcineva, în mod cert partidul a avut o direcţie care părea că este împotriva direcţiei în condiţiile în care priorităţile erau altele. Şi atunci oamenii au simţit că partidul merge într-o direcţie alta decât am spus în campania electorală şi atunci ne-a sancţionat destul de dur. Asta este realitatea”, a conchis social-democratul.

Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, întrebat fiind dacă va candida la prezidenţiale şi şefia PSD nu a exclus niciuna dintre variante, spunând că la Vrancea nu a pierdut el alegerile, ci "PSD-ul lui Dragnea".

Biroul Permanent Naţional al PSD are, la ora transmiterii acestei ştiri, la Parlament o şedinţă în care este făcută o analiză cu privire la rezultatul PSD la alegerile europarlamentare şi la conducerea partidului, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

De la ora 18.00 PSD se va reuni în CEx la sediul partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici