Ce spun Ponta şi Antonescu despre faptul că Ludovic Orban a fost huiduit în Piaţa Universităţii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat, miercuri, că faptul că Ludovic Orban a fost huiduit, marţi seară, la Universitate, este un semnal pentru acesta, nu pentru politicieni, gestul acestuia de a merge în mijlocul protestatarilor fiind neinspirat.

2343 afișări
Imaginea articolului Ce spun Ponta şi Antonescu despre faptul că Ludovic Orban a fost huiduit în Piaţa Universităţii

Ludovic Orban (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Ponta: E un semnal pentru el, nu pentru politicieni

"Nu e un semnal de alarmă pentru politicieni, ci pentru domnul Orban, care, din păcate, rămâne încă în zona mult prea tinerească care cred că nu i se mai potriveşte", a spus Ponta.

El a spus că oamenii nu au ieşit în stradă la chemarea opoziţiei, ci pentru că vor o schimre a regimului Bsăescu.

"Noi nu trebuie să-i dezamăgim (pe oameni, n.r.). Eu prefer să-i ascult, în această perioadă, pe oameni, să vorbesc cât mai puţin. Revendicările sunt politicie, iar noi, dincolo de a protesta, avem obligaţia să venim cu soluţii politice, care înseamnă un guvern de tehnocraţi şi alegeri, ca oamenii să poată să se exprime", a spus Ponta.

Antonescu: Orban a făcut un gest neinspirat, dar nesemnificativ de vreme ce s-a terminat cu bine

"Eu cred că a fost un gest neinspirat din partea lui Ludovic Orban. Dar până la urmă e un episod destul de nesemnificativ de vreme ce s-a terminat cu bine. Dacă cei care au de tras învăţământe din asta - trag, e foarte bine. Dacă nu, nu", a spus Antonescu.

El a arătat că orice om politic trebuie să-şi asume riscul şi curajul de a fi şi huiduit.

"Orice om politic trebuie să-şi asume riscul şi curajul de a fi şi huiduit, dacă suntem în democraţie. Dacă suntem în Coreea de Nord, ne aplaudă toţi. Oamenii au dreptul la opţiuni. Există destui oameni care sunt împotriva actualie puteri, dar nu au neapărat ca opţiuni USL. Este dreptul lor să aibă orice opţiune", a spus Antonescu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici