Centură metropolitană la Cluj: 6 benzi între Cluj-Napoca – Floreşti / Emil Boc: "Azi la amiază vom semna"

Clujul va avea o centură metropolitană. Consilierii locali au votat proiectul de rectificare bugetară care include în buget sumelor necesare construirii acesteia.

3025 afișări
Imaginea articolului Centură metropolitană la Cluj: 6 benzi între Cluj-Napoca – Floreşti / Emil Boc: "Azi la amiază vom semna"

Centură metropolitană la Cluj: 6 benzi între Cluj-Napoca – Floreşti / Emil Boc: "Azi la amiază vom semna"

„Azi la amiază vom semna proiectul centurii metropolitane a Clujului. În buget vor fi introduse sumele necesare acestui proiect”, a spus Emil Boc la începutul şedinţei de îndată a Consiliului Local Cluj.

Segemntul Cluj-Napoca – Floreşti va avea 6 benzi şi are un termen de execuţie de 20 de luni. Suma totală pe care primăria Clujului o va plăti pentru aceste segment este de 22,4 milioane de euro cu TVA.

Câte o bandă pe sens va fi dedicată transportului în comun, ambulanţelor şi pompierilor. Acest tronson va avea şi piste de biciclete, un pasaj subteran în zona Metro şi unul suprateran la Spitalul de Urgenţă”, a precizat Emil Boc, potrivit Cluj 24.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici